Hovedbilde

Elever og kadetter

Her finner du viktig informasjon for deg som er elev eller kadett. Uansett om du nettopp har startet på utdanning eller snart skal vi ansatt, vil du finne noe nyttig for deg

Jeg har akkurat startet

Som elev, kadett og førsteårslærling får man GRATIS medlemsskap og forsikringer i NOF. Dette inkluderer reise, innbo og ulykke- eller grunnforsikring, samt advokatforsikring og TS-forsikring.

Dersom du nettopp var tjenestegjørende: logg inn på Min Side, og send oss en henvendelse med start- og sluttdato for utdannelsen, samt navn og ansattnummer, så overfører vi deg til vårt gratis kadett-medlemskap.

Bilde til teksten

Jeg er under utdanning

NOF er her for deg når du trenger oss.

Lokalt ved hver skole, finner du flere NOFKA-representanter som kan støtte deg i det daglige. Trenger du ytterligere hjelp kan du ta kontakt med en av våre mange tillitsvalgte, eller sende inn en generell henvendelse på Min Side. Som elev ved FHS har du også mulighet til å benytte Studentombudet ved UIO, som er en gratis, juridisk veiledningstjeneste for studenter.

Bilde til teksten

Jeg blir snart ansatt

Det er smart å planlegge overgangen fra kadett til ansatt. Se "Ofte stilte spørsmål" for nyttig info om pendling, flytting mm.

For at vi skal fortsette å være din makker nå som du er ansatt, må vi knytte deg til riktig lokalavdeling. Gå inn på Min Side, og kontroller/endre ditt tjenestested, samt kategori til ansatt. Noen utdanninger har blitt lenger enn 3 år. Sjekk din utdanningslengde på Min side, og gi oss beskjed om eventuelle feil. Dersom du har blitt trukket i tjenestetillegget må du sende oss en henvendelse via Min side. Her inkluderer du ditt navn, ansattnummer, trekkbeløp og kontonummer, samt dokumentasjon på at dette trekket er gjennomført.

Bilde til teksten

Kontaktperson

Send primært henvendelser på min side.

Portrettbilde av Tommy Aksdal

Tommy Aksdal

Markedsteam - Elever, kadetter og utvalg (Permisjon til 1. august 2024)

Bilde av Katrine Lia

Katrine Lia

Markedsteam - Rekruttering, NOFKA og kadetter.

Ofte stilte spørsmål