Jente i uniform

Om NOF

Norges offisers- og spesialistforbund er den ledende fagforeningen for militært ansatte, kadetter, elever og lærlinger i Forsvaret.

Hvem er vi?

NOF er en partipolitisk uavhengig fagforening for militært tilsatte i Forsvaret.

Våre oppgaver

Vi arbeider vi for å fremme felles økonomiske, sosiale og faglige interesser for offiserer, spesialister og personell under utdanning.

Fra vedtektene

Forbundet skal være fritt og partipolitisk uavhengig og kan ikke bevilge penger til politiske partier

Hvorfor har vi valgt LO?

Norsk flagg på SISU

NOF er til for å hjelpe, gi trygghet og skape resultater for våre medlemmer og Forsvaret. Det er derfor vi eksisterer. Samtidig er militært ansatte en svært viktig men liten yrkesgruppe. Dette gjør at vi trenger hjelp for å lykkes. Som Norge trenger NATO, trenger også NOF en allianse. En som kan gi best mulig hjelp når vi trenger det. Vi har derfor valgt den største og sterkeste av dem alle. Med over en million medlemmer er LO i en klasse for seg selv. Det er her vi får størst påvirkning, flest ressurser og muligheten til å gi best mulig hjelp.

Våre besluttende organer

Landsmøtet er NOF sitt høyeste organ, og møtes normalt hvert fjerde år. I denne perioden bestemmer Landsstyret, som møtes to ganger i året. Deretter rangerer Forbundsstyret som møtes 6-8 ganger i året.

Spørsmål og svar

Kontaktperson

Send primært henvendelser på min side.

Bilde av Torbjørn

Torbjørn Liestøl

Leder Markedsteam - NOF skolen og lokalavdelinger