Bilde fra skytebanetjeneste i Hæren

Medlemsfordeler

Som medlem får du tilgang til tre knallbra fordelsprogrammer i tillegg til våre egne rabattavtaler.

Stipendgaranti!

Bilde relatert til informasjonen.

Etter ett år som betalende medlem i NOF garanterer vi deg stipend til arbeidsrelaterte kurs eller utdanning Stipendet gis av LO Stat, og så lenge du tjenestegjør i Forsvaret, så kan du få inntil 6000,- hvert år. Du tjener i realiteten penger på å være medlem. Ikke rart at dette er svært populært blant våre medlemmer.

Lasse Henriksen, Stipendansvarlig i NOF

Fordelsprogram

Logo for OPRA - Operativ rabatt

OPRA er et lukket fordelsprogram for personell og vernepliktige i Forsvaret, og veteraner.

Logo for LOfavør

LOfavør er et fordelskonsept for de som er organisert i et LO-forbund. Gjennom ditt medlemskap i NOF får du her en rekke ekstra fordeler som gir gode muligheter til økte besparelser

Bilde relatert til denne rabatt-avtalen

Med nyheten Visma LogBuy får alle medlemmer har tilgang til en rekke gode rabatter fra over 20 ulike leverandører. Egen APP er også tilgjengelig.

Markedets beste førstehjemslån?

Smilende kenneth med briller

Å komme seg inn på boligmarkedet er krevende. Derfor er vi veldig glade at LOfavør har fremforhandlet en av Norgess beste boliglånsrenter på førstehjemslån med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN. Mange medlemmer har også fått med seg flere gode lånemuligheter. Det kan være penger å spare.

Kenneth Askjem, bank-og forsikringsansvarlig i NOF


Våre EGNE rabattavtaler

Logo for Norsegear

Norsegear.no er en ledende tilbyder av profesjonelt utstyr til de i- og utenfor tjeneste. Gjennom eksklusive avtaler med bransjens største, og mest anerkjente leverandører, tilbyr Norsegear kvalitetsutstyr til brukere i Forsvaret, politi- og sikkerhetspersonell, sportsskyttere og utendørsentusiaster. Hos Norsegear får NOF-medlemmer 15% rabatt på taktisk utstyr innenfor bruksområdet «Forsvar».

Logo for Vertical playground

Som NOF-medlem får du 20 til 30% på en mengde varer. Du får også 25% på Arc'teryx, Northern Playground, Osprey og Oakley, 15% på Dynafit toppturbindinger, ski og støvler og 10% på sykler fra Rocky Mountain. Den rabbaterte prisen vises på VPG sine hjemmesider, når du er logget inn og rabattkoden er registrert.

Logo for AMOK hengekøyer

Amok Equipment drives av norske frilufts-ingeniører. Utforsking av naturen er i blodet vårt - på fjellet, på fjorden, i skogen og på havet. Ideen om å lage hengekøyer ble født på en segltur i Karibien, men hjørnesteinen for det unike designet, innovative funksjoner og høy produktkvalitet, er den sterke nordiske tradisjonen for friluftsliv.

Logo for Fjällräven

Fra 1960 til i dag har naturen vært i deres DNA. Som NOF-medlem får du 20% på hele nettbutikken.

Logo for SATS

Fysisk trening er elementært for å skape og opprettholde egen yteevne. Alle medlemmer i NOF kan trene på SATS til en rabatert pris. Få 20% på alle ordinære medlemskap, i hele Norge.

Logo for Volvo

Medlemmer av NOF får rabatt på nybilkjøp hos alle Volvo forhandlere. Rabatten vil kunne variere ved kampanjer. 8% på Volvo (diesel, bensin, hybrid) 4% på Volvo Recharge Pure Electric Samme rabatt på fabrikkmontert utstyr 10% på tilbehør.

OPRA - Mer enn et fordelprogram!

Helekopter-pilot i redningstjenesten

I tillegg til å gi merverdi til medlemmene, ønsker vi å styrke anseelsen til de som gjør en innsats for Norge. Derfor går alt overskudd inn i det vi har kalt takknemlinghetsfondet.

Eric Lein, OPRA

Kontaktperson

Send primært henvendelser på min side.

Portrettbilde av Lasse Henriksen

Lasse Henriksen Fjeldly

Markedsteam - Rekruttering og medlemsfordeler