Hovedbilde

Forsikringer

Gjennom ditt medlemskap i NOF skal du føle deg trygg. Inkludert i medlemskapet har du en komplett forsikringspakke som kan sikre både deg og de du er glad i.

Husk reisforsikringen i sommer!

Bilde relatert til informasjonen.

Som medlem i NOF har du og din familie en reiseforsikring i toppklasse. Den gjelder både på tjeneste- og fritidsreiser. Vi anbefaler at du laster ned LOfavør appen så har du alltid med deg forsikringsbevis og medlemskort. Husk at LOfavør bruker 93 foran medlemsnummeret ditt om du blir bedt om å oppgi dette!

Forsikringspakker inkludert i medlemskapet

Som medlem i NOF er de mest vanlige forsikringene inkludert i medlemskapet. Dette for at du aldri skal risikere å stå på bar bakke.

Visste du at din reiseforsikring inkluderer SmartDelay+?

Bilde relatert til informasjonen.

Fremtind har inngått avtale med SmartDelay+. Dette gir deg, og inntil fire medpassasjerer tilgang til flyplasslounge med gratis mat og drikke hvis flyet er over en time forsinket. Flyreisen må registreres minimum to timer før flyavgang. Har ikke flyplassen lounge, får dere en utbetaling på 40 euro per person.

Du registerer flyvningen din minst 2 timer før avgang på smartdelay.com.
Koden du blir spurt om, finner du ved å logge inn til «mine forsikringer» og klikke deg videre til reiseforsikringen din.

Markedets beste mobildekning?

Soldat som skrur på PC

Er du medlem i NOF og under 27 år? Da har du trolig markedets beste dekning ved skade på mobil- eller nettbrett. Vi dekker nemlig hele egenandelen din på en skade i året. Denne unike dekningen gjelder i hele Norden via innboforsikringen. Husk at du må melde skade og få saken din behandlet hos Fremtind først. Deretter får du refundert egenandelen av oss ved å følge linken du finner i forsikringsfanen på min side.

Forsikringer for deg og dine

Som medlem i NOF får du automatisk vår unike gruppelivsforskiring, NOF Singel, hvis du ikke reserverer deg ved innmelding. Har du ektefelle/samboer kan du også utvide denne til vår NOF Familie-pakke. Barn er uansett inkludert. Dette er forsikringer du kan reservere deg mot, men det anbefaler vi ikke.

Opptil 40 prosent rabatt!

Bilde relatert til informasjonen.

Er du medlem av NOF kan du få opptil 40 prosent rabatt på skadeforsikringer gjennom Forsvarets personellservice. Husk at du må være medlem av FP for å kunne få glede av disse rabattene. Du melder deg enkelt inn på www.fp.no og det er gratis å være medlem. Medlemskap i FP er gratis og kan bli medlem som militært ansatt.

Produktinformasjon og priser

Her kan du finne produktinformasjon (IPID) og priser på våre forskjellige ordninger

Personlig service og unik kunnskap

Bilde relatert til informasjonen.

Som NOF-medlem får du rabatter på forsikringer hos Forsvarets Personellservice. Våre eksperter er Kristin, Bettina og Elisabeth, som hjelper deg med alt av forsikringer gjennom Sparebank 1 og Fremtind. De har gjennom mange års erfaring opparbeidet seg unik kompetanse på forsikringer. Men det som gjør de helt unike er deres gode kjennskap til Forsvaret, militært ansatte og våre medlemmers behov. Dette gjelder uansett om du skal i utenlandsoperasjoner, ha deg ny bil eller ut å reise.

Ofte stilte spørsmål

Kontaktperson

Portrettbilde av Kenneth Askjem

Kenneth Askjem

Markedsteam - Rekruttering og forsikringer (Permisjon fra 1.9.24 til 1.2.25)